2022, een nieuw jaar

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

2022. Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe uitdagingen en hopelijk betere vooruitzichten. Ik ben enkele maanden geleden begonnen als zzp-er binnen de evenementenbranche. Een uitdaging in deze tijd, maar ik had een vliegende start. Er stonden mooie evenementen op de planning en ik mocht een uitdagende klus doen in opdracht van COA. Toegevend? Het is best lastig en ik ben erg zoekende. Op dit moment is, dankzij COVID, mijn agenda te leeg.

Ik ontmoet wel nieuwe mensen en drink koffie met oude bekenden. Ik ben leuke plannen aan het maken en bouw aan een eigen website. Maar het liefste ga ik vol enthousiasme weer aan de slag met een opdracht. Het allerliefste plan en organiseer ik een evenement, maar ik ben een manusje-van-alles en steek graag mijn handen uit de mouwen. Dus kun jij mijn hulp gebruiken, heb je tips of wil je koffie drinken? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: