Covid Coördinator Invictus Games 2020

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Vanaf januari t/m april 2022 ben ik vanuit De Event Farm betrokken geweest bij de organisatie van The Invictus Games als Covid Coördinator.

De Event Farm is de afgelopen vier jaar al druk geweest met het organiseren van de Invictus Games in Den Haag. Helaas heeft de coronapandemie ervoor gezorgd dat de vorige twee edities geen doorgang hebben kunnen vinden. Maar uiteindelijk als nog de Invictus Games 2020, in 2022 in het Zuiderpark en daar mocht ik onderdeel van uitmaken.

De Invictus Games is een jaarlijks terugkerend internationaal sportevenement voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen. De sportwedstrijden vonden plaats van 16 t/m 22 april in het Zuiderpark in Den Haag. Het evenement gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren en meer begrip en respect te krijgen voor mensen die hun land dienen of hebben gediend.

Covid Coördinator was een uitdagende rol in een continu veranderde wereld. Het is geluk om 17 nationaliteiten samen te brengen en op een veilige en verantwoorde manier de Games te organiseren.

Twee weken op locatie in het Zuiderpark (en ook al deels voorafgaand) heb ik mijn collega’s mogen ondersteunen op het gebied van vergunningen, veiligheid, mobiliteit, transport en logistiek. Wat een ontzettend gaaf project was dit om aan mee te mogen werken!

Impressie

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: