De Markt van het Noorden – Zomer 2024

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Afgelopen december werd ik gebeld door Judith van Paradigm met de vraag of ik haar wilde helpen met het organiseren van De Markt van het Noorden. Sindsdien zijn we samen aan de slag en ben ik trotse ambassadeur van dit evenement!

De derde editie van De Markt van het Noorden vond plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024, op het festivalterrein van Paradigm in Groningen. Het terrein wordt gekenmerkt door zijn eigen creatieve sfeer en was perfect voor deze nieuwe festivalmarkt.

Op voorhand mocht ik voornamelijk een adviseursrol op me nemen en heb ik mijn netwerk aangeschreven. Dit was succesvol, want we hebben meer dan 70 exposanten mogen ontvangen.  Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het intekenen van de plattegrond. Op vrijdagochtend voor de markt hebben we het terrein uitgelijnd en kwam de kramenbouwer marktkramen zetten. Zaterdagochtend hebben we gezamenlijk de markt opgestart en exposanten ontvangen, waarna de markt om 11:00 uur open ging. 

Met een goed gevoel kijk ik terug op mijn eerste editie en ik hoop dat we dit evenement kunnen uitbouwen naar succesvolle meerdere edities per jaar. 

Impressie

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: