Hoera! 1 jaar als zzp-er!

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Hoera! Een jaar geleden begon voor mij het avontuur als zzp-er. Ik gaf mezelf een jaar om te ‘proberen’. Mijn eerste klus: de productie van een beurs. Dat werd gevolgd door de opbouw van een noodopvanglocatie voor asielzoekers. Na een corona-dip met nauwelijks werk (en ik geef eerlijk toe, dat vond ik echt heel spannend), volgden nog een heleboel toffe klussen: productie van de Nieuwbouwbeurs, Covid Coordinator tijdens The Invictus Games, productie van de DVHN Lentefair, projectmanager mobiliteit bij Holland Int. Blues Festival, twee dagen ondersteuning mobiliteit bij de concerten van Rammstein en op dit moment sta ik aan de start van de opbouw van Wonen&Co de beurs. En dat allemaal in één jaar! Met dank aan Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), Mediahuis Noord Events en De Event Farm BV.

Ik heb besloten om dat ‘proberen’ nog een jaartje te verlengen 😉

Impressie

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: