Inschrijven als zelfstandige

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Spannend.

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn eigen ondernemingsplan en dit is het moment waarop het echt wordt. En dat is spannend. Op papier plannen uitwerken lukt wel, maar vanaf nu moet ik die plannen waar zien te maken. Zaken die anders vanzelf gingen of minder belangrijk waren, zoals administratie, netwerken en dagen vullen met werk, verdienen nu meer aandacht.

Eventful Eventmanagement & Productie is ingeschreven bij de KVK en daarmee ga ik vanaf vandaag aan de slag als zelfstandig ondernemer. Je kunt mij vanaf nu bellen voor de organisatie, begeleiding, productie en afwikkeling van klein- en grootschalige evenementen. 

Ik heb er onwijs veel zin in! Ik kijk uit naar nieuwe projecten en opdrachtgevers. Ik hoop mezelf de komende maanden te kunnen ontwikkelen, ga opzoek naar nieuwe kansen en het werk doen dat ik echt leuk vind.

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: