Inrichting noodopvanglocatie asielzoekers WTC Expo

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Begin oktober 2021 werd ik gebeld door Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) met de vraag of ik de opbouw van de noodopvanglocatie in WTC Expo Leeuwarden wilde begeleiden. Na een kennismakingsgesprek, kon ik een week later beginnen. Met weinig voorkennis ben ik in een al rijdende trein gestapt, een grote uitdaging. 

Binnen drie weken hebben we een lege Friezenhal omgebouwd tot woonruimte voor 600 asielzoekers. Qua productie heel erg vergelijkbaar met een evenement, maar het dient een compleet ander doel. COA is een ontzettend sociale organisatie, waarin ik snel ben opgenomen. Ik wil het COA dan ook bedanken voor het vertrouwen en de vrijheid die ik heb gekregen. Het was een leerzaam proces.

Impressie

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: