Opbouw Zweedse Kerstmarkt gaat beginnen!

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Al weken bezig en vanmiddag is het zo ver: de opbouw van de Zweedse Kerstmarkt 2022 gaat beginnen! 

Sinterklaas is volledig langs me heen gegaan, want ik ben al weken in de kerststemming. En ik trouwens niet alleen, ik heb de complete familie aan het werk gezet (waarvoor zoveel dank). Van aankleding maken tot ijzeren pootjes lassen en van mobiliteitsplannen tot drie karren vol boodschappen bij de Makro. Mijn werk is zo leuk. Vanmiddag starten we met stroom aanleggen, morgen bouwen we kramen en vrijdag moet alle aankleding staan. En dit is nog maar een kleine greep van de werkzaamheden. Het worden drukke lange dagen, maar ontzettend veel zin in!

Wie komt er aankomend weekend ook een kijkje nemen? 

www.zweedsekerstmarkt.nl

Impressie

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: