Covid slaat weer in als een bom

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Het is halverwege november. Vanuit Mediahuis Noord Events stonden we aan de start van de opbouw van Nieuwbouw/Verbouw XL in MartiniPlaza. Met het team hebben we samen de persconferentie van het kabinet bekeken. Nog minder dan 24 uur en de eerste tapijttegels hadden in de hal gelegen. Maar helaas, de stekker moest er weer uit.

Halverwege november en de agenda stroomt leeg. Daar waar ik in ieder geval tot juni werk zou hebben, streep ik nu alles één voor één door. Ik was zo lekker bezig en had er weer zoveel zin in. Die energie is nu weer even helemaal weg. Ik was ervan overtuigd dat Covid me niet meer in de weg zou zitten, even een moment flink balen. 

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: