Productie Tuin&Sfeer + Wonen&Co de beurs 2023

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Ik ben er ‘even’ zes weekjes tussenuit geweest. Samen met mijn vriend Luuk ben ik eind december, meteen na de Zweedse Kerstmarkt, in het vliegtuig gestapt om naar de andere kant van de wereld te vliegen. Onze reis naar Nieuw Zeeland stond, eindelijk, op de planning.

Bij terugkomst stonden er meteen twee hele mooie evenementen op de planning. Met dank aan mijn collega’s die mijn werk hebben overgenomen, kon ik halverwege januari meteen aan de slag met Tuin&Sfeer. Deze beurs was op 10, 11 en 12 februari in MartiniPlaza Groningen. Een prachtig groentuinfestival vol met inspiratie. 

Precies een maand later, op 9, 10, 11 en 12 maart, was het de beurt aan Wonen&Co. Met honderden wanden, kilometers tapijt en liters verf, maar ook tientallen bloemen, het nieuwste design én uiteraard honderden meubels en accessoires, gaven we MartiniPlaza weer een volledige make-over. Het was weer een inspiratie-feestje met de nieuwe trends, ideeën rn kleuren, tijdens deze woon-vierdaagse.

Beide evenementen waren weer fantastisch om mee te maken. Van veel te leuke Insta-waardige fotohoekjes tot compleet aangelegde tuinen inclusief blokhutten en van een steigerframe bouwerk en arcadehal vol neon tot een vintage kroonluchter en tof workshopplein.

Impressie

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: