Zweedse Kerstmarkt 2022

Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Iets meer dan een maand geleden heb ik de Zweedse Kerstmarkt van zzp-collega Paulien Simonides overgenomen. Een keuze waar ik niet lang over na heb kunnen denken. Een spannende beslissing, maar zo ontzettend tof!

Ik ben Paulien dankbaar voor de vijf edities waarin ze de Zweedse Kerstmarkt naar een hoger niveau heeft getild. Daarmee heb ik een ontzettend goede basis voor mijn eerste jaar jaar (en tevens 16e editie) Zweedse Kerstmarkt. Uiteraard wel met mijn eigen sausje erover.

De afgelopen weken staan bij mij dus al volop in het teken van kerst! Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de steun vanuit vrienden, familie en collega’s. In het bijzonder mijn schoonzus Iris Boven (Voorlopers) en tevens zzp-collega Shi Jan Mei (Mei Communicatie). 

Op zaterdag 10 en zondag 11 december vindt de Zweedse Kerstmarkt plaats in de Suikerfabriek Groningen. 

De Zweedse Kerstmarkt is de start van de gezelligste periode van het jaar. In de Suikerfabriek vind je de leukste shopadresjes met natuurlijke, handgemaakte, verrassende, unieke en/of creatieve producten, altijd met een Scandinavische twist. We vullen dit aan met lekker eten, fijne muziek en een leuk activiteitenprogramma.

Het industriële van de fabriek versus het intieme en glitterige van kerst is de perfecte combinatie voor de Zweedse kerstformule.
Vier jij de Zweedse kerst met mij in Groningen?

(Psst.. Je profiteert nog t/m zaterdag 12 november van de vroegboekkorting)

Kijk voor meer informatie, tickets of gewoon om mijn avontuur te volgen op:
www.zweedsekerstmarkt.nl
www.facebook.com/zweedsekerstmarkt
www.instagram.com/zweedsekerstmarktgroningen

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: