Zweedse Kerstmarkt 2023

Picture of Annique Panman

Annique Panman

EVENT MANAGER

Als ik de Zweedse Kerstmarkt 2023 in één woord zou moeten omschrijven, dan zou dat woord zijn: ‘WAUW’.

Wat een fantastisch weekend heb ik gehad. Nog nooit eerder stond de Suikerfabriek vol met zoveel Scandinavisch leuks en nog nooit eerder is er zoveel belangstelling geweest. Ik ben overdonderd door mijn eigen succes. 

Op het moment dat ik dit typ is er in de Suikerfabriek alweer een nieuw congres gaande, staan alle spullen weer netjes in de opslag en draait mijn wasmachine overuren. Ik ben alle exposanten en (vrijwillige) hulp ontzettend dankbaar. 

Vanaf nu neem ik een beetje afstand van de Zweedse Kerstmarkt, ga ik zelf kerst vieren met vrienden en familie en focus ik me op andere projecten. In de zomer van 2024 start in alles weer rustig op. Blok 7 en 8 december 2024 in ieder geval alvast in je agenda. 

Nagenieten van het weekend? Bekijk hier het fotoalbum van 2023

Heb jij een leuke uitdaging?
Laten we koffie drinken!

Bedrijfsgegevens

Molenlaan 7

9651DD, Meeden

KVK: 84131985

© 2023 | Eventful Events

Privacyverklaring, cookiestatement

Fijn dat je contact wilt opnemen!

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens en een berichtje achter. Ik reageer meestal binnen 24 uur. 

Of neem contact op via: